Praktisk Information

Anläggning


Hockeycampen utförs i Valbo sportcentrum, där vi har tillgång till både ishall, inomhushall och gräsplan.
Adress: Fritidsvägen 3, 818 30 Valbo

Parkering finns vid ishallen.

Mat


Veckans alla måltider och mellanmål serveras i cafeterian.

Slipning


Det kommer att finnas möjlighet till slipning tisdag och torsdag under veckan för en kostnad på 70kr. Se till att du kommer till lägret med nyslipade skridskor! Om du har nya skridskor, så rekommenderar vi att du provar dem innan lägret för att undvika skavsår samt att du tar med dina gamla skridskor!

Ändring i grupper


Hockeyskolans ledning har rätt att ändra i grupperna. Detta görs i samråd med tränarna, gruppledarna samt eleven. Vi uppmanar föräldrar att ha överseende, vi tar beslut efter vad vi anser vara bäst för eleven.

DAY CAMP


Hockeyskolan är en daycamp, det vill säga ingen övernattning förekommer. Campen pågår för varje grupp ca 6 timmar om dagen.

Inskrivning


Inskrivning sker under campens första dag inne i gruppens tilldelade omklädningsrum en timme innan isstart. Vid inskrivningen tilldelas du en t-shirt, hockeytröja du har på dig under veckan, samt ges information om veckan ut. OBS: Informationen kan komma att ändras närmare campens start.

Kom ihåg


Skavsårsplåster, alvedon/ipren, vätskeersättning, vattenflaska, utrustning, klubbor (plus en extra

till off-ice), skridskoskydd, teknikkula, joggingskor, träningskläder, handduk x 2, och regnjacka.

Foto


Under veckan tas det bilder utav vår fotograf både på och utanför isen till marknadsföring. Är det någon som inte vill vara med på bild var då vänlig kontakta oss på: ggikhockey@hotmail.com

Bad


Efter dagen är slut varför inte passa på då att ta med förälder/anhörig till Valbobadet som endast ligger ett stenkast ifrån ishallen. Där kan du bada både inne och ute. Det finns en simhall med en 16-metersbassäng och vattenrutschkana. Anläggningen rymmer även flera bastus. Utomhus hittar du en 50-metersbassäng med hopptorn och en badtunna

BOENDE


Gävle erbjuder alla typer av semesterboende. Ute vid havet finns Engesbergs camping och stugby. Vid Furuviksparken ligger Furuvikscamping. Gävles vackra vandrarhem ligger mitt i Gamla Gefle. Hotell finns både centralt och i utkanterna av Gävle.