Välkommen till vår hemstad

VI ÄR HÄR FÖR ATT HJÄLPA

Är det din första vistelse i Valbo/Gävle? Då kommer här i så fall en liten guide som kan hjälpa dig.

VALBO SPORTCENTRUM


Bad

Hos Valbobadet kan du bada både inne och ute. Här finns en simhall med en 16-metersbassäng och vattenrutschkana. Anläggningen rymmer även flera bastus. Utomhus hittar du en 50-metersbassäng med hopptorn och en badtunna.


Gym

GGIK Summer Hockey Academy sammarbetar med ett närliggande gym vid namn Active Form.

Ett familjärt, tryggt och välutrustat gym i Valbo Köpstad på 350 kvm. Du hittar ett komplett utbud av konditions-och gymmaskiner, fria vikter samt en stor funktionell yta. 

En veckas träning under V.31 för endast 250 kr. Ange: Oliver Lindholm i receptionen.

Receptionstider är måndag, tisdag och onsdag – 16:00 till 19:00


Gym & Padel

Nordic Wellness Gävle Valbo är en anläggning på 3000kvm med gym, gruppträning och 4 padelbanor.

Våra 4 padelbanor består av 4 dubbla banor. Dessa går att boka via bokningssystemet Matchi. Racket och bollar finns att hyra på plats genom vår Matchi automat eller i receptionen under bemanningstider. Alla våra medlemmar får 20% rabatt på bokning av padel.


Shopping

I Valbo Köpcentrum och Valbo Köpstad handlar du bekvämt och du har tillgång till ett stort utbud, närmare 60 butiker och restauranger. Här finns allt från systembolag och apotek till inredningsbutiker och kläd- och modebutiker. I Valbo finns även ett IKEA-varuhus och flera teknikkedjor har butiker här. Bilen parkerar du gratis på någon av de 2000 fria P-platserna.

SOMMARSTADEN GÄVLE


Semester

Gävle erbjuder alla typer av semesterboende. Ute vid havet finns Engesbergs camping och stugby. Vid Furuviksparken ligger Furuvikscamping. Gävles vackra vandrarhem ligger mitt i Gamla Gefle. Hotell finns både centralt och i utkanterna av Gävle. 


Resa

Det är enkelt att ta sig till Gävle! E4:n både från norr och söder går förbi Gävle. Kommer du väster ifrån så går E16 (f.d. Riksväg 80) till Gävle.