Information

NÄR

Vecka 31 (måndag 31 juli- söndag 6 aug).


FÖR VEM

Killar och tjejer födda 2017-2009 (undantag kan beviljas).


PLATSER
150 spelare + målvakter, indelade i 6 grupper beroende på ålder och grupp.


PRIS

Från 1040kr - 3300kr beroende på vilken grupp som väljs.


ANMÄLAN

Skolan är öppen för alla att registrera sig på när väl anmälningarna startar!
Anmälan öppnar 18.00 den 12 april.

BAKGRUND 

Det är det 10:året i rad vi kör Summer Hockey Academy. Hockeyskolan startade redan 2014, men då i mindre format med endast en grupp under veckan och en grupp under helgen. Tränarstaben stod från början endast av spelare ifrån juniorleden tillsammans med Kristina Leima som administrativt ansvarig. Hockeyskolan fortsatte att bedriva verksamheten på det sättet ända fram till 2019. Därefter klev Mikael Lindholm in som ansvarig istränare och Oliver Lindholm som fysansvarig. Året efter kunde vi knyta till oss P-O Nilsson som målvaktstränare och erbjuda träningsgrupp för målvakter.


Under åren så har verksamheten växt och består nu av 3 veckogrupper och 3 helggrupper. Som hjälptränare har vi fortsatt att anlita juniorer från den egna föreningen och även ifrån övriga föreningar i distriktet.

Inför den här säsongen har vi både hockeyspelande tjejer och killar som hjälpledare.


Hockeyskolan håller till i Valbo Sportcentrum som endast är 15 minuters bilavsånd ifrån Gävle. Där finns både ishall, inomhushall, löparspår, fotbollsplan och badanläggning. Sportanläggningen erbjuder fantastiska tränings möjligheter både on och off-ice.


Veckan är fylld med massor av hockey i olika åldrar både för killar och tjejer. Bestående av ispass, fyspass och glädje. Samtidigt lära känna massor utav nya kompisar och tillsammas dela roliga minnen för livet. Vi har både veckogrupper för åldrar födda 2014-2009 samt helggrupper för åldrar 2017-2010. Samtliga målvakter erbjuds målvaksträning under helgen samt ett reducerat pris för veckoträningen.


Hockeyskolan är till för alla och vi erbjuder varierad träning där vi förhoppningsvis kan inspirera, utveckla och sprida glädje. Som en extra krydda brukar vi få stjärnbesök under veckans gång av proffsspelare som kan dela med sig tips och inspirera dig till att vilja bli ännu bättre.


Anmäl dig nu till sommarens roligaste höjdpunkt där du träffar liksinnande kompisar.


Varmt välkommen!